FÖRETAGET
VILKA VI ÄR

OM OSS

LB Complex AB är ett företag med lång byggtradition

Vår filosofi

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Image

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!


Ansvarsförsäkring

En ansvarsförsäkring täcker skadeståndsskyldighet hos den försäkrade. Detta innebär att vi har en försäkring som täcker ifall någon skulle kräva dem på skadestånd för en skada som företaget orsakat. Utöver kompensation i form av pengar ingår en förpliktelse med försäkringsbolaget att utreda skadeståndsskyldigheten. LB Complex AB har allriskförsäkring via Trygg Hansa.


Image

HÖGSTA KVALITET!

Vi erbjuder en rad olika tjänster - allt för att uppfylla just Ditt behov när det kommer till entreprenadarbeten.

PROJEKT
AVSLUTAD
0000+
NÖJD KUND
GARANTI
0000%
HÄMTADE
BROSCHYRER
0000K
VI SAMARBETAR MED

VÅRA PARTNERS

Gärna presentera våra fantastiska partners

KVALITET

VÅRA RÄTTIGHETER

Vi samarbetar med behöriga elektriker och rörmokare.

Våra elektriker har behörighet utfärdats av Elsäkerhetsverket som är ansvarig myndighet för tekniska säkerhetsfrågor såsom elsäkerhet. Våra rörmakare har behörighet utfärdats av Säker Vatten. Den är byggbranchorganisation som har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschreglerna och att minska risken för vattenskador.

Image
Image
Image