TJÄNSTER
VÅRA TJÄNSTER

UTOMHUSARBETEN

Vi utför renoveringsarbeten, om - och tillbyggnationer samt bygger från grunden.

Grävmaskinsarbeten

Behöver du grävmaskinstjänster? Vi erbjuder följande: grundgrävning för egnahemshus, byggande av gårdsplan och gräsmatta, grävning för avlopp och vatten, kabeldiken, rivningsarbeten, grävning för dränering och takvattensystem, jord- och grustransporter i samband med ovanstående, övriga grävmaskinsarbeten.

Image

Mark, anläggning och finplanering

Vår tanke är att mark och finplaneringsarbeten är lika viktiga som själva huset. Vi erbjuder allt från dränering, gjutning av betongplattor, asfaltering, rörschakter till stenläggning, och anläggning av grönområden samt utomhusbelysning. Vi uppför även trädgårdsmurar och bygger altaner, trädäck samt terrasser.

Image

Grunder och betongarbeten

Vi ser till att det du bygger själv eller låter oss bygga får en stadig grund att stå på. Vi gjuter och utför all typ av betongarbeten inkl. krypgrund, källare och platta på mark. Vi arbetar med välkända betongtillverkare.

Image

Terrasser

Vill du närhet till stadens Trivs en terrass för att sitta på och vila? Behöver du för en härlig skjul sammankomster vänner med and familj? Da kan du anlita oss! Vi på LB Complex AB erbjuder gräva professionell hjälp med att bygge snygga oh oh funktionell utomhusaltaner terrasser Stockholmsområdet och hela-celler.

Image

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vi åtar oss renoveringar av tak så väl som takarbeten vid nybyggnation, inklusive tilläggsisolering av tak.

Image
KVALITET

VÅRA RÄTTIGHETER

Image
Image
Image